• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    2019 E tolu faʻamatalaga e uiga i nofoaga autu o faʻamatalaga Silicon malamalama o le a avea ma autu o le atinaʻeina o module

    Taimi meli: Iul-29-2019

    E pei ona tatou iloa uma, ua ausia e le alamanuia tekinolosi le tele o ausia tulaga ese i le 2018, ma o le ai ai avanoa eseese i le 2019, lea ua leva ona faatali. (DCI) maketi, o se tasi o vaega o pisinisi tekonolosi, o le a suia foi i le 2019. O mea nei e tolu na ia faʻamoemoe e tupu i le nofoaga autu o faʻamatalaga i lenei tausaga.

    1.O le faʻaleagaina faʻafanua o nofoaga autu o faʻamatalaga o le a sili atu ona taatele

    O le faʻaaogaina o nofoaga autu o faʻamatalaga e manaʻomia ai le tele o le lagolago avanoa faʻapitoa, e aofia ai mea tetele e pei o le mana ma le malulu. Faʻamaumauga o le geo-decomposition o le a sili atu ona masani ona o le a sili atu ma sili atu ona faigata le fausiaina o nofoaga tetele, faʻaauau, tele faʻamaumauga. nofoaga e maualuga ai tau o fanua.O feso'ota'iga bandwidth tetele e taua tele i le fa'afeso'ota'iina o nei nofoaga fa'amaumauga.

    2019关于数据中心的三个预测 (1)

    DCI-CampusO nei nofoaga autu o faʻamatalaga e masani ona fesoʻotaʻi faʻatasi, mo se faʻataʻitaʻiga i totonu o le lotoa.O le mamao e masani ona faʻatapulaʻaina i le va o le 2 ma le 5 kilomita. Faʻalagolago i le maua o le fiber, o loʻo i ai foi le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga CWDM ma DWDM i nei mamao.

    DCI-EdgeO lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga e amata mai i le 2 km i le 120 km. O nei fesoʻotaʻiga e masani lava ona fesoʻotaʻi atu i nofoaga autu o faʻamaumauga tuʻufaʻatasia i totonu o le eria ma e masani lava ona noatia i faʻalavelave faʻalavelave. fa'asalalauga fa'asalalauga i le fiber-optic C-band (192 THz i le 196 THz fa'amalama) .O le fa'aogaina sa'o o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le amplitude, o lo'o i ai se fa'amatalaga faigofie, fa'aaogaina le mana maualalo, tau maualalo, ma e mana'omia ai le fa'asalalauga fafo i le tele o tulaga. 100 Gbps, 4-level pulse amplitude modulation (PAM4), o le faʻasologa saʻo o le suʻesuʻeina o se auala taugofie mo talosaga DCI-Edge. O le PAM4 modulation format e faaluaina le gafatia o le masani e le toe foʻi-i-zero (NRZ) faʻatulagaina faʻatulagaina.Mo le isi augatupulaga o 400-Gbps (i le galu umi) faiga DCI, o le 60-Gbaud, 16-QAM faʻatulagaina faʻatasi o le taʻutaʻua taʻutaʻua.

    DCI-Metro/Long HaulO lenei vaega o fiber o loʻo i tua atu o le DCI-Edge, faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻiga eleele e oʻo atu i le 3,000 kilomita ma le umi o le fola o le sami. E faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina mo lenei vaega ma le ituaiga modulation e mafai ona ese mo mamao eseese. o le amplitude ma le vaega modulated, manaʻomia lasers oscillator i le lotoifale mo le suʻesuʻeina, manaʻomia lavelave faʻailoga faʻailoga numera, faʻaaogaina le tele o le malosi, e umi atu, ma e sili atu le taugata nai lo le suʻesuʻeina saʻo poʻo auala NRZ.

    2.O le a faʻaauau pea ona atiaʻe le nofoaga autu o faʻamatalaga

    O fesoʻotaʻiga tele bandwidth e taua tele i le faʻafesoʻotaʻi o nei nofoaga autu o faʻamaumauga. Faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, DCI-Campus, DCI-Edge ma DCI-Metro / Long Haul nofoaga autu o le a faʻaauau ona atiaʻe. I nai tausaga talu ai, o le DCI field ua avea ma taulaiga o le gauai atu o le aufaipisinisi masani a le DWDM. O le faʻatupulaia o le bandwidth manaʻomia o le 'auʻaunaga ao tuʻuina atu auaunaga (CSPs) e tuʻuina atu polokalame-e-auʻaunaga (SaaS), platform-as-a-service (PaaS) ma infrastructure-as-a-service (IaaS) gafatia o loʻo faʻauluina faiga faʻapitoa eseese mo le faʻafesoʻotaʻi o fesoʻotaʻiga nofoaga autu o faʻamatalaga CSP Layer switches ma routers. I aso nei, e manaʻomia le tamoʻe i le 100 Gbps.I totonu o le nofoaga autu o faʻamatalaga, faʻapipiʻi tuʻu saʻo (DAC) cabling, uaea opitika galue (AOC) poʻo le 100G "gray" optics e mafai ona faʻaogaina. e na'o le taimi nei na maua ai o se fa'aaliga atoatoa, fa'avae-fa'avae-fa'avae-fa'avae-auala fa'avae e le'o lelei.

    Faʻatasi ai ma le suiga i le 100G ecosystem, o le faʻasologa o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga faʻamaumauga ua faʻaleleia mai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻamaumauga masani.nofoaga autu o faamatalaga telecampus.O le tele o CSPs ua faʻapipiʻiina i se faʻataʻitaʻiga o le eria tufatufaina e ausia ai le fua e manaʻomia ma tuʻuina atu auaunaga ao avanoa maualuga.

    O nofoaga autu o faʻamatalaga e masani lava ona tu i tafatafa o nofoaga tetele ma maualuga le faitau aofaʻi o tagata e tuʻuina atu le auaunaga sili (faʻatasi ma le tuai ma avanoa) i tagata faʻatau pito lata ane i nei eria. po'o le “hubs”. O nei “faitotoa” po'o “hubs” e feso'ota'i atu i le ivi pito i tua o le CSP (ma le pito i tua e mafai ona fa'aoga mo fela'ua'iga a tupulaga, fa'alotoifale po'o felauaiga i lalo o le sami). faitotoa" po'o "hubs" e feso'ota'i i le ivi pito i tua o le CSP (ma le pito i tua e mafai ona fa'aoga mo le va'aiga a tupulaga, felauaiga i totonu o le lotoifale po'o felauaiga i lalo o le sami). Talu ai e tatau ona fa'alautele le eria, e faigofie ona maua ni nofoaga faaopoopo ma faʻafesoʻotaʻi i latou i le faitotoa faʻaitulagi.O lenei e mafai ai mo le faʻalauteleina vave ma le tuputupu aʻe o le eria pe a faʻatusatusa i le tau maualuga o le fausiaina o se nofoaga autu fou o faʻamaumauga ma se taimi umi o le fausiaina, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o faʻamanuiaga o le intro.fa'atupuina le manatu o vaega eseese avanoa (AZ) i totonu o se vaega.

    O le suiga mai se faʻataʻitaʻiga tele o faʻamaumauga autu i se sone e faʻaalia ai faʻalavelave faʻaopoopo e tatau ona mafaufauina pe a filifilia le faitotoa ma nofoaga autu o faʻamaumauga. nofoaga autu (e ala i se faitotoa lautele) e tatau ona bounded.O le isi iloiloga e faapea o le faiga opitika efuefu e matua le aoga tele e fesootai faaletino mavaevae fale nofoaga autu i totonu o le eria lava e tasi.Faatasi ai ma nei mea taua i le mafaufau, o le faʻaogaina o aso nei e le talafeagai mo talosaga DCI.

    O le PAM4 modulation format e maua ai le maualalo o le eletise, maualalo tulagavae, ma filifiliga tuusaʻo. E ala i le faʻaogaina o ata silicon, na fausia ai se transceiver lua-carrier ma se PAM4 Application Specific Integrated Circuit (ASIC), tuʻufaʻatasia se masini faʻapipiʻi numera faʻapipiʻi (DSP) ma fa'asa'oga sese i luma (FEC).Ma fa'apipi'i i totonu ole fa'ailoga QSFP28.O le fa'ai'uga o le sui fa'apipi'i fa'apipi'i e mafai ona fa'aogaina le DWDM i luga o se feso'ota'iga DCI masani, fa'atasi ai ma le 4 Tbps i le fiber paipa ma le 4.5 W i le 100G.

    3.Silicon photonics ma le CMOS o le a avea ma totonugalemu o le atinaʻeina o masini mata

    O le tu'ufa'atasiga o ata fa'akolekone mo mea fa'apipi'i tu'ufa'atasia ma mea fa'apipi'i u'amea oxide semiconductors (CMOS) mo le fa'agasologa o fa'ailo, o le a faia se sao i le fa'aleleia o le tau maualalo, maualalo le malosi, fa'afeso'ota'i modules opitika.

    O le silikoni silicon photonic chip o le fatu lea o le module pluggable. Faʻatusatusa i le indium phosphide, o le silicon CMOS platform e mafai ona ulufale atu i le wafer-level optics i le tele o le 200 mm ma le 300 mm wafer sizes.Photodetectors with wavelengths of 1300 nm and 1500 nm na fausia e ala i le fa'aopoopoina o le germanium epitaxy i luga o se fa'ailoga CMOS masani.

    2019关于数据中心的三个预测 (2)

    I le Ata 2, o le auala faʻapipiʻi o le puʻupuʻu photonic silicon o loʻo i ai se pea o galu malaga Mach Zehnder modulators (MZM), tasi mo wavelength taʻitasi. E faʻapipiʻi faʻatasi le lua galu umi i luga o se pu e faʻaaoga ai se tuʻufaʻatasia 2: 1 interleaver, lea. galue e pei o se DWDM multiplexer.O le MZM silicon tutusa e mafai ona faʻaogaina i le NRZ ma le PAM4 modulation formats ma faʻailoga taʻavale eseese.

    A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o mana'oga fa'apipi'i o feso'ota'iga nofoaga autu, e mana'omia e le Tulafono a Moore le aga'i i luma i le fesuia'iina o tupe meataalo.O lenei mea o le a mafai ai e le kilia ma le router platforms ona faʻatumauina le paʻu o le vaʻa faavae aʻo faʻateleina le gafatia o port taʻitasi. O le isi-tupulaga kiliva kiliva ua mamanuina mo taulaga taʻitasi o le 400G.A poloketi e taʻua o le 400ZR na faʻalauiloaina i le Optical Internet Forum (OIF) e faʻavasegaina faʻasologa o le DCI opitika o loʻo sosoo mai ma fatuina se faʻaogaina o meaola faanatura eseese mo tagata faʻatau.



    web聊天