10g Spf + 850nm Mode Dual Serat 300m optik Module Sfp 10g SR

Pondok Description:

fitur:

SFP + pakét sareng konektor LC
laser 850nm VCSEL jeung detektor poto PIN
Nepi ka 300m transmisi on 2000MHz-km MMF
dissipation Power <1W
LVPECL input data cocog / output panganteur
Low EMI tur panangtayungan ESD unggulan
standar kaamanan laser IEC-60825 patuh
cocog sareng RoHS
cocog sareng SFF8472


jéntré produk

Tags produk

aplikasi:
  • Ethernet
  • Serat Channel 8x, 10x
Produk parameter:

Bagian No.

gelombang

panyambung

Temp.

Power TX

(DBm)

RX Sens

(Max.) (DBm)

jarak

SFP + -10G-SR

850

LC

0 ~ 70 ° C

-9 nepi-3

teu

<300 m

SFP + -10G-SR +

850

LC

-10 ~ 85 ° C

-9 nepi-3

teu

Absolut Ratings Maximum:

parameter

simbul

mnt

Max

kamanunggalan

Suhu gudang

TS

-40

+85

Suhu operasi

TOP

tingkat komérsial

-20

+70

tingkat industri

-40

85

suplai tegangan

VCC

-0,5

+3,6

V

Tegangan dina Sakur Pin

STNK

0

VCC

V

Soldering Suhu, sareng

-

260 ℃, 10 S

℃, S

Operasi Lingkungan:

parameter

simbul

Mnt.

Typ

Max.

kamanunggalan

Suhu ambient

TAMB

tingkat komérsial

0

-

70

tingkat industri

-10

85

Power Supply tegangan

V CC-vee

3,15

3.3

3,45

V

kakuatan Dissipation

1

W

data Rate

10,3125

Gbps

Ciri optik:
(Ambient Operasi Suhu 0C ka + 70C, Vcc = 3.3 V)

parameter

simbul

Mnt.

Typ.

Max.

hijian

pamancar Bagéan

puseur Panjang gelombang

lo

840

850

860

nm

Rms spéktral Width

dl

-

-

0,45

dB

Rata Power Kaluaran

Po

-5

-

-1

dBm

punah Rasio

er

3.0

-

-

dB

dispersi Hukuman

3,9

dB

Relatif inténsitas Noise

Rin 12OMA

-128

dB / Hz

total jitter

Tj

IEEE 802.3ae

panarima Bagéan

puseur Panjang gelombang

lo

850

nm

panarima sensitipitas

Rsen

-11,5

dBm

stressed sensitipitas

Rsen

-7,5

dBm

panarima overload

Rov

0

dBm

balik deui Loss

12

dB

Los ngeceskeun

Los A

-25

dBm

Los dessert

Los D

-15

dBm

Los Hysteresis

0,5

4

Ciri listrik:
(Ambient Operasi Suhu 0C ka + 70C, Vcc = 3.3 V)

parameter

simbul

Mnt.

Typ.

Max.

kamanunggalan

pamancar Bagéan

Input diferensial Impendence

Zin

90

100

110

Ohm

Data Input ayun diferensial

Vin

180

700

mV

TX Pareuman nonaktipkeun

2.0

Vcc

V

bisa jadi

0

0,8

V

TX Sesar ngeceskeun

2.0

Vcc

V

Deassert

0

0,8

V

panarima Bagéan

Kaluaran impendence diferensial

Zout

100

Ohm

Data kaluaran ayun diferensial

Vout

300

800

mV

Rx_LOS ngeceskeun

2.0

Vcc

V

Deassert

0

0,8

V

Maksimum jarak dirojong:

parameter

simbul

Mnt.

Typ.

Max.

kamanunggalan

serat Tipe 850nm OFL
rubakpita
62,5 um 160MHz-km

26

m

200MHz-km

33

m

50 um 400MHz-km

66

m

500MHz-km

82

m

2000MHz-km

300

m

Diagnostics:

parameter

jajaran

katalitian

kamanunggalan

Calibration

suhu

 -5 ~ 75

± 3

ºC

di pamatuhana sorangan

Voltaseu

    0 ~ VCC

0.1

V

di pamatuhana sorangan

bias Ayeuna

   0 ~ 12

0,3

ma

di pamatuhana sorangan

Power TX

 -8 ~ 1

± 1

dBm

di pamatuhana sorangan

Rx daya

-18 ~ 0

± 1

dBm

di pamatuhana sorangan

EEPROM informasi (A0):

Addr

Ukuran lapang

(Bait)

Nami Lapang

HEX

gambaran

0

1

identifier

03

SFP

1

1

Ext. identifier

04

MOD4

2

1

panyambung

07

LC

3-10

8

transceiver

10 00 00 00 00 00 00 00

Kode pamancar

11

1

encoding

06

64B66B

12

1

BR, nominal

67

10000M bps

13

1

ditangtayungan

00

14

1

Panjang (9um) -km

00

15

1

Panjang (9um)

00

16

1

Panjang (50um)

08

17

1

Panjang (62.5um)

02

18

1

Panjang (tambaga)

00

19

1

ditangtayungan

00

20-35

16

ngaran ngajual

48 44 56 20 20 20 20 20

20 20 20 20 20 20 20 20

HDV

36

1

ditangtayungan

00

37-39

3

ngajual OUI

00 00 00

40-55

16

ngajual PN

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

naék II

56-59

4

ngajual blk

31 2E 30 20

V1.0

60-61

2

gelombang

03 52

850nm

62

1

ditangtayungan

00

63

1

CC base

XX

Pariksa jumlah bait 0 ~ 62

64-65

2

Pilihan

00 1A

Los, TX_DISABLE, TX_FAULT

66

1

BR, max

00

67

1

BR, mnt

00

68-83

16

ngajual SN

00 00 00 00 00 00 00 00

00 00 00 00 00 00 00 00

Unspecified

84-91

8

Kode tanggal ngajual

XX XX XX 20

Taun, Bulan, Poé

92-94

3

ditangtayungan

00

95

1

CC_EXT

XX

Pariksa jumlah bait 64 ~ 94

96-255

160

ngajual husus
pin nami

Discription

CATETAN

1

VeeT

pamancar Ground

2

TX Sesar

Pamancar Sesar indikasi

1

3

TX Pareuman

pamancar Pareuman

2

4

MOD DEF2

Modul Harti 2

3

5

MOD DEF1

Modul Harti 1

3

6

MOD DEF0

Modul Harti 0

3

7

RS0

teu nyambung

8

Los

Leungitna Signal

4

9

RS1

teu nyambung

10

VeeR

panarima Ground

11

VeeR

panarima Ground

12

RD-

Inv. Nampi Data Kaluaran

5

13

RD +

IReceived Data Kaluaran

5

14

VeeR

panarima Ground

15

VccR

panarima daya

16

VccT

pamancar daya

17

VeeT

pamancar Ground

18

TD +

Ngirimkeun Data Input

6

19

TD-

Inv. Ngirimkeun Data Input

6

20

VeeT

pamancar Ground

Catetan:
1. TX Sesar mangrupa kaluaran open collector, nu kudu ditarik nepi sareng 4.7k ~ 10kΩ résistor dina dewan host ka 2.0V voltagebetween
sarta Vcc + 0.3V.Logic 0 nunjukkeun operasi normal; logika 1 nunjukkeun hiji sesar laser tina sababaraha jenis. Dina kaayaan low, output bakal ditarik ka kirang ti 0.8V.
2. TX Pareuman mangrupa input anu dipaké pikeun Cicing turun kaluaran optik pamancar. Hal ieu ditarik nepi dina modul nu ku 4.7k ~ 10kΩ résistor. Nagara na mangrupakeun:
Low (0 ~ 0.8V): pamancar on
(> 0.8V, <2.0V): Undefined
Luhur (2.0 ~ 3.465V): pamancar ditumpurkeun
Buka: pamancar ditumpurkeun
3. MOD-TKR 0,1,2 anu nu pin harti modul. Maranéhanana kudu ditarik nepi sareng 4.7k ~ 10kΩ résistor on
dewan host. Tegangan pull-up bakal jadi VccT atanapi VccR.
MOD-TKR 0 geus grounded ku modul ka nunjukkeun yén modul nu hadir
MOD-TKR 1 ieu garis jam dua kawat panganteur serial pikeun serial ID
MOD-TKR 2 ieu garis data dua kawat panganteur serial pikeun serial ID
4. Los mangrupa kaluaran open collector, nu kudu ditarik nepi sareng 4.7k ~ 10kΩ résistor dina dewan host ka tegangan antara 2.0V na Vcc + 0.3V.Logic 0
nunjukkeun operasi normal; logika 1 nunjukkeun leungitna sinyal. Dina kaayaan low, output bakal ditarik ka kirang ti 0.8V.
5. Di handap ieu mangrupakeun kaluaran panarima diferensial. Éta téh internal AC-gandeng 100Ω garis diferensial nu kudu terminated kalawan 100Ω (diferensial) di pamaké SERDES.
6. Di handap ieu mangrupakeun inputs pamancar diferensial. Aranjeunna AC-gandeng, garis diferensial kalawan 100Ω terminasi diferensial jero modul nu.
Disarankeun Circuit Aplikasi:

Outline teken (mm):


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami