Pon modul 20km 1.25G px20 +++ sfp modul epon olt px20 7dBm epon olt sfp transceiver

Pondok Description:

Fitur produk:

Cocog IEEE 802.3ah 1000BASE-PX20 ++ Enhanced aplikasi GEPON
dilarapkeun ka EPON OLT pikeun Single Serat Bi-arah EPON System
SFP, konektor SC Tunggal, Digital diagnostik Interface patuh kalayan SFF-8472
burst Digital Narima Signal Kakuatan indikasi (RSSI)
catu daya 3.3V Tunggal
hawa hal operasi -10 ~ 70 ° C pikeun komérsial
RoHS-6 minuhan


jéntré produk

Tags produk

Pon modul 20km 1.25G px20 +++ sfp modul epon olt px20 7dBm epon olt sfp transceiver

Ratings 1.Absolute Maximum
parameter kamanunggalan Mnt. has Max.
Sasayogian tanaga V 0 4.2
Gudang ambient Suhu ° C -40 85
Suhu Case operasi ° C -40 85
Operasi asor relatif % 5 95
Panarima Ruksak bangbarung dBm 0
Kondisi 2.Operating
parameter kamanunggalan Mnt. has Max.
Sasayogian tanaga V 3.1 3.3 3,5
Operasi temp Case pikeun C-temp ° C -10 70
Operasi asor relatif % 5 95
Laju data (TX / RX) Gbit / s 1,25
Ciri 3.Optical
parameter kamanunggalan

Mnt.

Typ.

Max.
TX Tengah Panjang gelombang nm

1480

1500
Spéktral Width (-20dB) nm 1
SMSR dB 30
Hartosna dibuka Daya (BOL) dBm 7

7,5

10
Hartosna dibuka Daya (TX Pareum) dBm -39
Punah Rasio (Catetan 1) dB 9
TX Jumlah Jitter UI 0,43
Gugah / ragrag Time (20% -80%) ps 260
Rin 15OMA dB / Hz -115
Optik Balik deui Loss kasabaran dB -12
Transmiter jeung dispersi Hukuman (20km G.652)  dB  2.3
Topeng TX optik Panon Patuh Jeung IEEE STD 802.3ah ™ -2004
nampi Panjang gelombang nm

1260

1360
Sensitipitas (Catetan 2) dBm -33
mere kaleuwihan momotan dBm -6
dinamis rang dB 25
Panarima bangbarung settling Time NS 250
RX Cim Range (Catetan 3) dBm

-30

-6
Los-Deassert dBm -34
Los-ngeceskeun dBm

-45

SD Hysteresis dB 0,5 6
panarima Reflectance dB -12
Ciri 4.Electrical
parameter kamanunggalan Mnt. has Max.
Power Supply Ayeuna ma 300
Data Input diferensial ayun mV 200 1600
Data diferensial impedansi Ω 90 100 110
TTL Input -Low V 0 0,8
TTL Input -High V 2.0 Vcc
TTL Kaluaran -Low V 0 0,4
TTL Kaluaran -High V 2.4 Vcc
Data Kaluaran diferensial ayun mV 400 1600
Los ngeceskeun Time NS 500
Los Deassert Time NS 500
5.Applications na leyuran
epon olt px20 20km 1.25g px20 + epon olt sfp transceiver gepon olt sfp
epon olt px20 20km 1.25g px20 + epon olt sfp transceiver gepon olt sfp
epon olt px20 20km 1.25g px20 + epon olt sfp transceiver gepon olt sfp
epon olt px20 20km 1.25g px20 + epon olt sfp transceiver gepon olt sfp

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami